Blended psychologische zorg

Persoonlijk en betrouwbaar met je eigen psycholoog binnen een veilige online omgeving.

Met online therapie helpen wij je vanuit jouw vertrouwde omgeving, vanuit huis of elke andere locatie. Uit onderzoek komt naar voren dat een behandeling via videobellen net zo effectief is als behandelen op locatie. Je ziet de behandelaar een aantal sessies face-to-face en jullie houden een aantal sessies via bijvoorbeeld videobellen. We noemen deze vorm van behandelen blended zorg. Het kan ook zijn dat de psycholoog opdrachten aanbiedt vanuit een online omgeving die jullie samen bespreken. Jullie kijken samen wat voor jou prettig werkt. Zo krijg jij nog steeds de hulp die jij nodig hebt, maar hoef je niet af te reizen naar onze psychologenpraktijk. Wij helpen uiteenlopende cliënten door het bieden van een luisterend oor en gedegen psychologisch advies en coaching. Hierbij kan het o.a. gaan om stress op het werk, relationele problemen of hulp bij angst of somberheid.

Het werken met een online psycholoog heeft een aantal voordelen:

  • Waar ook in Nederland
  • Alleen internet nodig
  • Professionele (GZ)-Psychologen
  • Geen wachtlijst
  • Beveiligd online gesprek

Doordat wij geen wachtlijst hanteren kan de online behandeling of therapie met een psycholoog direct starten. Plan nu een gesprek met je eigen online psycholoog.

Om je privacy te waarborgen maken wij gebruik van de modernste technieken zoals SSL, encryptie en ‘two-step authenticatie’. Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk en je kan zelfs kiezen voor volledig anonieme therapie. Daarnaast werken wij volgens de wet BIG en de privacywet AVG.

Beeldbellen

WhatsApp

Telefoon

Onze psychologen geven ook online therapie & coaching

Meer info
X