Leonoor van der Sloot, gevorderd EFT-therapeut

Opgegroeid in een warm en open gezin kreeg ik vroeg de mogelijkheid mezelf te ontplooien. Natuurlijk heb ik net als ieder ander moeilijke tijden gekend, maar door mijn stevige netwerk heb ik me hier niet door uit het veld laten slaan.

Empathie zat er bij mij dan ook al heel vroeg in. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik al op heel jonge leeftijd altijd aan het mee voelen was met de mensen om mij heen en me dit ook sterk kon beïnvloeden. Tegenwoordig zouden we dit HSP (Hoog Sensitieve Persoonlijkheid) noemen. Gelukkig leerde ik hier heel goed mee om gaan en mijn grote empathische vermogen op de juiste manier te gebruiken. In mijn vak komt dit goed van pas.

Mijn grote kracht ligt in het afstemmen op degene die tegenover mij zit. Ik heb me altijd heel makkelijk kunnen afstemmen op de vele verschillende typen mensen met wie ik in aanraking kwam. Mensen en hun grote diversiteit hebben mij altijd geïnteresseerd.


Emotionally Focused Couple Therapy

Na mijn opleiding tot creatief therapeut ben ik in aanraking gekomen met EFT (Emotionally Focused Couple Therapy) en verliefd geworden op de methode en de doelgroep. De liefde kan mysterieus en ongrijpbaar zijn. Door middel van EFT kan ik stellen helpen weer in verbinding te komen met elkaar en met zichzelf. Dat vind ik een heel mooi proces! Het proces is soms zwaar maar ik geef niet snel op. Clienten kunnen van mij verwachten dat ik eerlijk, direct en zorgvuldig te werk ga en ze aan mij een lotgenoot hebben in het proces dat ze samen door gaan op zoek naar verbinding.

Van een creatieve therapie verwachten veel mensen dat de therapie zweverig en vaag is. Dit is in de therapie die ik geef totaal niet aan de orde. Voor een creatief therapeut werk ik veel met verbale interventies en zijn creatieve werkvormen een ondersteuning. Ik vind het prettig als ik kan checken bij degene die tegenover mij zit of we elkaar begrijpen en of jij je prettig voelt bij de therapie.

Het belangrijkste wat ik heb mee genomen uit mijn opleiding is dat ik naar een mens als geheel kijk bestaande uit een lichaam met gedachten en gevoelens. Als een van deze drie aspecten niet in orde is dan worden de andere twee hier ook door beïnvloed. Om deze drie aspecten weer in balans te brengen met elkaar bestaat mijn therapie vaak uit een combinatie van concrete oefeningen en in sommige gevallen huiswerk, als wel meer procesmatig werken in de therapie waarbij creatieve werkvormen als middel voor inzichten en ontwikkeling gebruikt worden.”

Privacy
Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.
Hier treft u mijn persoonlijke, onder de naam CreaCoach of Relatietherapie Lelystad, NVGZP Model Privacyverklaring voor zelfstandig gevestigde GZ-psychologen, klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen.

Tarieven:

  • Een individuele intake duurt 90 minuten en kost € 242,00 (€ 200,- plus 21% BTW).
  • Ieder vervolg consult duurt 45 minuten en kost € 121,00 (€  100,- plus 21% BTW).
  • In sommige situaties kan ieder vervolg consult 60 minuten duren en kost dan € 163,35 (€ 135,- plus 21% BTW). Afhankelijk van de hoogte van je inkomen of als er sprake is van een zakelijk consult komen we tot een passend tarief. Als een consult zakelijk is, is de BTW immers aftrekbaar.

Relatietherapie bij Leonoor van der Sloot:

  • Zowel de intake als ieder vervolg consult voor jullie samen duurt 90 minuten en kost € 242,00 (€ 200,- plus 21% BTW).
  • De vervolgconsulten zullen in het begin van de therapie meestal om de twee weken plaatsvinden. Afhankelijk van de hoogte van jullie inkomen of als er sprake is van een zakelijk consult komen we tot een passend tarief. Als een consult zakelijk is, is de BTW immers aftrekbaar.

Cliënt over Leonoor: “Na 2 jaar had ik eigenlijk de moed al opgegeven om nog iemand te kunnen vinden die mij kon helpen met wat ik had. Wat ik had wist ik namelijk zelf ook niet. Ik had echt elke hulpverlening gehad die je kan vinden. Van de huisarts tot ziekenhuis-onderzoeken, orthomanuele arts en acupunctuur. Tot dat ik bij Leonoor terecht kwam. Ik vertelde dat ik op internet wat gezocht had en ik bij HSP terecht was gekomen. Ik had geen idee wat het was. De verhalen die ik las waren raar om te lezen omdat ik mijzelf daarin hekende, wat ook wel een beetje eng voelde. Toen ik bij Leonoor kwam had ik eindelijk het gevoel dat ik begrepen werd. Al die tijd werd ik van het kastje naar de muur gestuurd en voelde mij hierdoor hulpeloos. De behandelingen waren erg fijn. Zij luisterde naar mij en gaf mij de ruimte om mijn verhalen te kunnen vertellen. Ik merkte al na 2 behandelingen dat ik weer leuke dingen kon gaan doen en dat ik mij zelf leerde kennen op een leuke en positieve manier. Ik weet nu wie ik echt ben en waar ik mee moet leven, ik heb het geaccepteerd door de behandelingen. Nogmaals dankjewel Leonoor.”

 

Onze psychologen geven ook online therapie & coaching

Meer info
X