Reina Huiswoud-Linger

Als kind uit een muzikale familie heb ik altijd veel liefde gehad voor muziek. Vanaf mijn tiende nam ik deel aan vele zanglessen en ontdekte dat ik een grote passie had voor zingen. Dit heb ik jarenlang als hobby gedaan.

Toen het tijd werd om een studierichting te kiezen, stond ik voor twee keuzes: wil ik iets met mijn muzikaliteit gaan doen of ga ik het onderwijs in? Met beide ouders in het onderwijs, koos ik voor het laatste. Tijdens mijn vierjarige studie aan de Hogeschool Ipabo te Amsterdam, heb ik mij ontwikkeld tot leraar basisonderwijs. Na het afronden van mijn studie ben ik 12 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs. Deel uit kunnen maken van de schoolse ontwikkeling van kinderen en ze hun weg helpen vinden in de maatschappij, zie ik als een dankbare taak. Tijdens de jaren in het basisonderwijs heb ik mijn talent en werk goed met elkaar kunnen combineren. Talentontwikkeling staat bij mij hoog in het vaandel, dus was dit een mooie gelegenheid kinderen de kans te geven om zelf iets met hun muzikaliteit te doen.

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in het basisonderwijs was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik koos ervoor mij te verdiepen in het volwassenenonderwijs en volgde een opleiding tot docent NT2 (tweedetaalverwerving). Ik ben hierna begonnen met lesgeven op een Taalinstituut in Purmerend. Hier gaf ik Nederlandse les aan mensen uit het buitenland die willen integreren in de Nederlandse samenleving.

Naast mijn huidige werkzaamheden als praktijkassistente bij Psycholoog Amsterdam, treed ik regelmatig op als soul-gospelzangeres.

Wil je een afspraak maken met een van onze psychologen of meer informatie over behandelingen of de praktijk, neem dan gerust contact met mij op via ons contactformulier of tel. 06 – 81 83 56 81.

Onze psychologen geven ook online therapie & coaching

Meer info
X