psycholoog-amsterdam-taytelbaum-anoukPsycholoog drs. Anouk Taytelbaum (NIP), gevorderd EFT therapeut

Direct én betrokken
Ik ben direct én betrokken. Veel cliënten waarderen het dat ik niet om de hete brei heen draai. En dat klopt ook, want ik ben direct en duidelijk. Omdat ik van mezelf zo ben natuurlijk, maar ook omdat ik er van overtuigd ben dat jij daar het meeste baat bij hebt. Ik neem je serieus en behandel je vanuit gelijkwaardigheid.

Mensen en hun dingen
Eigenlijk al zo lang ik me kan herinneren had ik interesse in verschillende levensovertuigingen, culturen en spiritualiteit. In, hoe zal ik het zeggen, ‘mensen en hun dingen’. Die grondhouding was de basis voor mijn studie psychologie die ik aan de Universiteit van Amsterdam heb afgerond.

The Work
Naast mijn studie diende het leven zich aan — ik werkte, leerde verder en kwam in 2002 in aanraking met The Work van Byron Katie. Dat was een eye-opener. Door deze methodiek realiseerde ik mij, dat het ‘hier en nu’ vaak de beste plek is om te zijn en kon ik mijn eigen soms stressvolle gedachten omzetten in daadkracht en positiviteit.

Aan het werk
Sinds dat afstuderen en doorleren werkte ik als psycholoog op verschillende plekken. Van werk in de forensische psychiatrie tot protocollair werk in een gezondheidszorg-groep en een thuiskliniek. Ik deed brede ervaring op voordat ik mijn eigen praktijk begon waar ik volgens mijn inzichten en overtuiging kan werken.

Altijd in opleiding
Een van die overtuigingen is ‘altijd in opleiding’ te zijn. Na The Work volgden vele opleidingen en cursussen. Van EMDR tot relatietherapie: Emotionally Focused Therapy. En er zullen er nog veel volgen. Ik ben dat aan mijzelf en mijn cliënten verplicht.

Privacy
Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Hier treft u mijn persoonlijke, onder de naam Psycholoog Taytelbaum, NVGZP Model Privacyverklaring voor zelfstandig gevestigde GZ-psychologen, klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen.
Contact
Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Bel of mail mij gerust of vul het contactformulier in.

Onze psychologen geven ook online therapie & coaching

Meer info
X