Relatie en gezinstherapeut / Systeemtherapeut Edward Koldewijn (1964)

Relaties en stress
Niks is zo mooi en ook zo moeilijk als een goede relatie met elkaar te houden. Zeker als er veel druk op staat. Ik kijk graag naar het grotere geheel waarin jullie leven. Wat is er door jullie ouders meegegeven? Wanneer gaat het wel goed? Wat doen jullie dan anders als het mis gaat?

Als er sprake is van 2 voor 12 voor een eventuele breuk probeer ik jullie weer ontvankelijk voor elkaar te maken, zodat jullie in ieder geval weer goed in gesprek kunnen zijn met elkaar.

Werkwijze
Ik werk van uit verschillende methodieken. Als het maar werkt! EFT (Emotional Focused Therapy), Systeemtherapie (structureel, strategisch en narratief) en ik werk graag met oefeningen en inzichten van seksuoloog Robert Schnarch. Esther Parel is natuurlijk ook een heldin van mij.


Ervaring

Ik ben mijn carrière begonnen als acteur. Daarna heb ik gewerkt als rollenspel-acteur. Toen ben ik opgeleid als trainer en coach. Ik heb verdieping gezocht in hapto-therapie. Vervolgens ben ik werkzaam geweest bij veel familiebedrijven en vermogende ondernemers en heb ik als systeemtherapeut gewerkt bij diverse klinieken voor verslaving, depressies en burn-out.

Sinds 2005 begeleid ik stellen. Volgens de vereniging van EFT ben ik een gevorderd therapeut. Ik ben nog steeds in opleiding voor systeemtherapie en hiermee ben ik bijna klaar. Dan heb ik mijn 9-jarige opleiding afgerond.

Voor wie

  • Mensen met klachten over hun relatie
  • Zorgen over hun kinderen
  • Spanningen in samengestelde gezinnen
  • Lastige vraagstukken in niet-westerse gezinnen
  • Seksverslaving
  • Conflicten binnen de familie
  • Mensen met buitenechtelijke relaties en dubbellevens

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact via het contactformulier of op tel. 06 – 81 83 56 81.

Onze psychologen geven ook online therapie & coaching

Meer info
X