Versterken emotionele veiligheid werkvloer

Workshop ‘Versterken emotionele veiligheid werkvloer’

Workshop Power People

Versterken van de emotionele veiligheid op de werkvloer.

Organisaties anno 2018
Anno 2018 wordt er veel van u als werknemer of werkgever verwacht. Om hier op in te spelen heeft creatief therapeut Leonoor van der Sloot, in overeenstemming met de Lean filosofie, de workshop Power People ontwikkeld. Deze workshop is bedoeld om de processen tussen de individuen binnen een team te optimaliseren door het versterken van de emotionele veiligheid op de werkvloer. Emotionele veiligheid is van het grootste belang om stress gerelateerde klachten te voorkomen en het meeste uit uw werknemers te halen.

Negatieve patronen binnen het team in beeld krijgen en doorbreken
We kennen allemaal die collega die altijd zijn uiterste best doet om anderen tevreden te stellen maar daar zijn of haar eigen werk daar onder laat lijden. Die collega die zich niet ziek durft te melden uit angst voor scheve blikken of die manager die u maar niet kunt aanspreken omdat hij altijd belangrijker zaken aan zijn hoofd lijkt te hebben. Door middel van organisatie opstellingen en creatieve werkvormen wordt duidelijk waar de schoen wringt.

De doelstelling van deze workshop is dat uw team aan het eind van de workshop negatieve patronen binnen het team in beeld heeft gebracht en u tools heeft om deze te doorbreken met een prettigere en productievere werksfeer als gevolg.

Leonoor van der Sloot heeft als creatief therapeut al vele jaren ervaring met systemisch werk en weet als geen ander hoe belangrijk vertrouwen in elkaar en in uzelf is om goed te kunnen functioneren en plezier te hebben in wat u doet. Met haar directe aanpak weet zij de vinger op de zere plek te leggen. Met humor en creativiteit weet zij een zeer prettige sfeer te creëren waardoor ook het behandelen van moeilijke thema’s makkelijker wordt.

Aan het eind van de workshop zal u zich weer echt een team voelen en worden de sterke kanten van ieder individu versterkt door de teamgenoten.

Wilt u meer uitleg over deze workshop, over de tarieven of heeft u behoefte aan andere informatie neem dan gerust contact met ons op.

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht):

Jouw vraag: