Zangworkshop door Trijntje Oosterhuis

Zangworkshop met Trijntje Oosterhuis

Zangworkshop ‘Powerful Singing Sessions’

Kijken naar je angsten en belemmeringen. Door Trijntje Oosterhuis

Samen zingen heeft voor bedrijven een positieve invloed op de werksfeer, de productiviteit en de creativiteit van medewerkers.
Programma’s als The Voice, It takes Two en andere televisieprogramma’s, laten door coaching van bekende Nederlandse zangers en zangeressen duidelijk zien, dat zingen meer is dan alleen je stem gebruiken. In deze programma’s zie je hoeveel emoties het zingen bij de deelnemers teweeg brengt en hoe de deelnemers gedurende de programma’s zich ontwikkelen. Deze methodiek passen we ook toe in het bedrijfsleven en we zien hoe deelnemers hier van genieten en tevens in maar één dag emotioneel groeien.

Kom uit je comfortzone (soulful mindsessies) en overwin al je angsten
Trijntje Oosterhuis behoeft uiteraard geen uitleg meer. Zij begon zelf ooit op heel jonge leeftijd aan haar zangcarrière en is inmiddels uitgegroeid tot één van de beste zangeressen die Nederland kent. Haar charisma, enthousiasme, directe aanpak, authenticiteit, gevoeligheid en enorme psychische inlevingsvermogen zijn sleutelwoorden die kenmerkend zijn voor haar. Het is tevens ook de aanpak die zij hanteert voor deze workshop. Zij geeft zich helemaal aan u en uw team. Wilt u dat nou ook?… Samen zingen met Trijntje Oosterhuis dan is dit een fantastische kans om samen met uw collega’s deze uitdaging aan te gaan. Meer informatie over Trijntje kunt u vinden op www.trijntje.nl.

In het bedrijfsleven gaat Trijntje Oosterhuis het volgende doen; je hoeft niet te kunnen zingen en we doen niet aan audities als in wie is de beste zanger of zangeres, maar jullie gaan binnen het team van collega’s een band met elkaar aan. Dit werkt aanstekelijk voor elke deelnemer. We kijken naar al uw angsten om in een groep te zingen en welke belemmeringen deze angsten met zich meebrengen. We zullen in een veilige omgeving met elkaar aan het werk gaan, zodat het voor iedere deelnemer mogelijk is om in een ongedwongen sfeer iets nieuws te ontdekken over zichzelf en over zijn of haar collega’s. Veiligheid staat bij ons neutraal. Vanuit veiligheid voelt u zich ook gezien en gehoord. Dit zijn heel belangrijke elementen binnen de workshops die wij geven en die wij graag waarborgen.

Zingen werkt niet alleen bevrijdend en stimulerend, maar ook verbindend. Het maakt niet meer uit wie u bent. Als er wordt gezongen dan doe je allemaal hetzelfde en komen we allemaal dezelfde uitdagingen en emotionele gevoelens (angst, blijdschap, liefde, etc..) tegen. Bovendien kunt u alleen tot een goede gezamenlijke muzikale verbinding komen als u vanuit uw diepste gevoel met elkaar samenwerkt. Dat betekent dat u uwzelf geeft in deze unieke setting en openstelt voor iets nieuws.

Het is voor de zangworkshop beslist niet nodig om te kunnen zingen. Sterker nog, hoe meer u denkt niet te kunnen zingen, des te meer zult u zichzelf verrassen. En des te meer u kunt leren van deze workshop en van Trijntje Oosterhuis.

Wilt u meer uitleg over deze workshop, over de tarieven of heeft u behoefte aan andere informatie neem dan gerust contact met ons op.

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht):

Jouw vraag: