Amsterdam Psycholoog groep

Werken bij Psychologen Amsterdam

Een unieke werkplek in Amsterdam Zuid, een ervaren en inspirerend team en enorme behandelvrijheid!

Vacatures

Werken binnen een ervaren en inspirerend team met enorme behandelvrijheid!

Psychologen Amsterdam is een kleinschalige evoluerende GGZ-instelling die kwalitatief zeer goede zorg biedt aan iedereen. We werken op basis van wat er nodig is passend bij een ieder individu.

Wil jij werken op een inspirerende werkplek in een team met zeer gekwalificeerde en ervaren therapeuten, werken in een fijne en vrije werkomgeving? Bekend met o.a CGT, MBT, AFT, ACT, EMDR, EFT? En hou je van gezellige uitjes, borrels en lekkere koffie?

Bekijk dan welke vacatures we op dit moment open hebben staan. Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen naar info@amsterdam-psycholoog.nl

Meer informatie over werken bij Psycholoog Amsterdam

Wil je een afspraak maken of meer informatie ontvangen, heb je vragen over de behandeling of wil je weten wie voor jou de meest geschikte psycholoog is? Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Afspraak

Onze Missie en Visie op Zorg

Taytelbaum Psychologen Amsterdam wil mensen met psychische problemen op een kwalitatief hoogwaardige manier zorg bieden. We werken oplossingsgericht en zijn positief. We kijken vanuit een brede dimensie naar de best passende therapie. We doen het net een beetje anders, dan anderen. Wij denken (en lopen) graag buiten de gebaande paden.

Call Now Button