Psychologen Amsterdam

Bij Psychologen Amsterdam vinden we samen een psycholoog die bij je past!

Samen vinden we een psycholoog die bij je past!

Over Psychologen Amsterdam

Psychologen Amsterdam is een GGZ-instelling en we beschikken over gekwalificeerde en ervaren medewerkers en zzp’ers, zoals een psychiater, klinisch psychologen, psychotherapeuten, GZ-psychologen, psychologen, EMDR-therapeuten, systeemtherapeuten, relatie- en gezinstherapeuten, lichaamsgericht werkers, psychomotore therapeuten en coaches. Psychologen Amsterdam heeft een multidisciplinair team en kan daarom verschillende vormen van behandelingen aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat jij als cliënt aangeeft wat jouw behoeften en wensen zijn met betrekking tot een therapie. Daardoor vinden we samen de juiste psycholoog. Bovendien ben je door de diversiteit van de therapeuten bij ons altijd op het juiste adres en krijg je de psychologische hulp die je verdient.

Wat bieden wij?

Wij zijn gevestigd in Amsterdam aan De Boelelaan 32. Wij bieden behandelingen aan in de Generalistische Basis GGZ (GB-GGZ) en de Specialistische GGZ (S-GGZ). De therapie bij Psychologen Amsterdam wordt volledig of gedeeltelijk vergoed. Wij koppelen jou aan de juiste psycholoog. En wij hanteren geen wachttijden. Bij ons kun je dus altijd terecht.

Psychologen Amsterdam is opgericht door Anouk Taytelbaum. Zij werkt zelf vanaf 2005 als psycholoog. In 2009 is zij gestart met Psychologen Amsterdam en merkte al snel dat er een enorme behoefte was aan emotioneel betrokken psychologen die net een stapje extra willen zetten voor hun cliënten en niet de geijkte paden van de Geestelijke Gezondheidszorg willen bewandelen.

Kwaliteit en betrokkenheid

Wij helpen jou aan de juiste gekwalificeerde psycholoog met de juiste ervaring. De therapie wordt op maat en persoonlijk gemaakt door jou en jouw therapeut, zodat je je door ons gezien, gehoord en geholpen voelt. Bij Psychologen Amsterdam hebben wij de kwaliteit van de psychologische zorg en de emotionele betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

De combinatie van therapievormen die wij bieden is heel divers. Alle therapeuten werken met enorme zorg en passie voor het vak. Onze therapeuten stellen zich graag aan je voor onder Ons Team.

Mocht je meteen een afspraak willen maken neem dan contact met ons op.

Psychologen Amsterdam

Direct contact
Bel met onze praktijkassistente

020 – 244 48 72

Maandag t/m vrijdag tussen 8:30 – 17:00 uur.

Wij kunnen je aan de juiste psycholoog koppelen.

Call Now Button