Onze Corona maatregelen

Bij Psychologen Amsterdam vinden we samen een psycholoog die bij je past!

Samen vinden we een psycholoog die bij je past!

Wat betekent Corona voor onze praktijk?

Impact cliënten

Corona (Covid – 19) is continu in het nieuws. Er zijn drastische maatregelen genomen door de regering die effectief het dagelijks leven van ons allemaal beïnvloeden.

Het Coronavirus treft iedereen en dus ook onze cliënten. Veel cliënten spreken over hoe dit hun gezin, levensonderhoud of hun gezondheid kan veranderen. Belangrijke levensbeslissingen worden in de wacht gezet. En sommigen moeten meteen handelen, omdat ze het niet meer redden met personeel of ze hun baan al kwijt zijn.

Veel cliënten praten over gezondheid, die voorop staat; zorgen over hun eigen gezondheid of de gezondheid van hun dierbaren. Er is een acute bezorgdheid voor degenen met onderliggende gezondheidsproblemen en velen zijn bang voor hun bejaarde ouders, omdat ze niet kunnen werken of de mogelijkheid verliezen om voor hun gezin te zorgen.

Het coronavirus is niet alleen een fysiek virus, het heeft ook een enorme psychologische en mentale impact. In tijden van grote rampen, crisis en oorlog merken we dat angsten en een algeheel gevoel van onveiligheid meer de kop opsteken en dat de meeste van ons in een soort van overlevingsstand terecht komen.

Daarom staat onze praktijk met zorgprofessionals en gekwalificeerde therapeuten te allen tijde klaar om eenieder te helpen.

Corona maatregelen praktijk 

Sinds 15 december 2020 zijn beperkende overheidsmaatregelen van kracht, die tot doel hebben om de contacten zoveel als mogelijk te beperken, zodat het virus zich minder snel kan verspreiden.

Om de zorg toegankelijk te houden, mogen (para-)medische contactberoepen (waaronder psychologenpraktijken) hun werk ook tijdens de lockdown blijven uitvoeren.

Onze praktijkruimtes zijn daarom gewoon geopend voor face to face gesprekken. Gesprekken met je behandelaar kunnen ook plaats vinden via een beveiligd platform voor beeldbellen, als je dit wenst. Uiteraard houden wij de veiligheidsrichtlijnen van het RIVM in acht en kunnen wij mensen een persoonlijke en veilige omgeving bieden voor psychologische hulp. Zoals we altijd gedaan hebben.

Wachttijden in de zorg voorkomen!

Om wachttijden in de zorg te voorkomen is het echt heel belangrijk dat bestaande afspraken (face to face of beeldbellen) doorgang vinden, zodat niet iedereen na de Coronacrisis tegelijk afspraken gaat maken en er enorme wachtlijsten ontstaan.

Onze Corona maatregelen

Direct contact
Bel met onze praktijkassistente

020 – 244 48 72

Maandag t/m vrijdag tussen 8:30 – 17:00 uur.

Wij kunnen je aan de juiste psycholoog koppelen.

Call Now Button