Vacatures psychiater en GZ-psycholoog

Vacatures psychiater en GZ-psycholoogT

Taytelbaum Psychologen Amsterdam is een samenwerkingsverband van zeer gekwalificeerde en ervaren klinisch psychologen, psychotherapeuten, GZ-psychologen, psychologen, EMDR-therapeuten en EMDR-practitioners, systeemtherapeuten, relatie- en gezinstherapeuten, lichaamsgericht werkers, voedingsspecialisten en personal trainers.

Onze praktijken zijn gevestigd in hartje Amsterdam aan de Rapenburgerstraat 173 en de Stadhouderskade 25 (Park Centraal Hotel). Wij bieden behandelingen aan in de Generalistische Basis GGZ (GB-GGZ) en de Specialistische GGZ (S-GGZ).

Vacature psychiater (8-24 uur per week)

Taytelbaum Psychologen Amsterdam zal per 1 januari 2022 een ongecontracteerde instelling worden en wij zijn om die reden op zoek naar psychiaters die ons team willen komen versterken. Het aantal uren bepalen we samen, afhankelijk van jouw beschikbaarheid!

Als onderdeel van het professionele team ben je naast het voeren van je eigen behandelingen verantwoordelijk voor het verrichten van psychiatrisch onderzoek en farmacotherapie. Daarnaast lever je een bijdrage aan het zorginhoudelijke beleid van Taytelbaum Psychologen Amsterdam. Je neemt deel aan het MDO. En je onderhoudt contacten in het professionele netwerk (verwijzers etc.).

Klik hier om te lezen wat onze visie op de zorg is, wat we van je verwachten en wat de praktijk je kan bieden.

Vacature GZ-psycholoog (16-32 uur per week)

Daarnaast zijn wij op zoek naar zelfstandige en veelzijdig behandelende GZ-psychologen. Ben je een GZ-psycholoog met een ondernemershart? Ben je een betrokken therapeut die net een stapje extra wil zetten voor je cliënten en niet de geijkte paden van de Geestelijke Gezondheidszorg wil bewandelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Klik hier om te lezen wat onze visie op de zorg is, wat we van je verwachten en wat de praktijk je kan bieden.

Belangstelling?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van één van deze vacatures, neem dan gerust even contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen. Als je geïnteresseerd bent, dan zien we graag je motivatiebrief en CV tegemoet. Je kunt deze mailen naar info@amsterdam-psycholoog.nl. Je ontvangt daarna zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

 

Call Now Button