Blog - laatste nieuws

Boektip: Houd me vast

Zeven gesprekken voor een hechte(re) relatie

Houd me vast

Nederlandse vertaling van bestseller Hold Me Tight. In Houd me vast maakt Sue Johnson de lezer deelgenoot van haar baanbrekende en buitengewoon succesvolle programma voor het creëren van hechte en veilige relaties. In zeven helende gesprekken biedt ze inzicht in de bepalende momenten in relaties en helpt ze die momenten een nieuwe vorm te geven en zo een veilige en blijvende band te creëren.

 

 

Feestelijke jubileumuitgave

Houd me vast jubileumDr. Sue Johnson schreef in 2008 Hold Me Tight, een bestseller voor relatietherapeuten en stellen die aan hun relatie willen werken. Het boek werd in 2009 vertaald en inmiddels zijn er meer dan 100.000 exemplaren van Houd me vast verkocht.

Dr. Sue Johnson is klinisch psycholoog en een vooraanstaand wetenschapper in de relatiewetenschap. Zij is de ontwikkelaar van Emotionally Focused Therapy (EFT). Door middel van verhalen uit haar praktijk, gesprekstechnieken, oefeningen en verhelderend advies laat ze zien wat de zeven bepalende momenten in een relatie zijn en coacht ze je die momenten door zodat je een veilige en blijvende band creëert met je partner.

Laatst bijgewerkt: 29 juni 2020

Call Now Button