Burn-out behandeling

Burn-out-behandeling

Heb je last van burn-out klachten? Lees hier hoe wij je tijdens de behandeling kunnen helpen met je klachten.

Angststoornis behandeling

Angsstoornisbehandeling

Een angststoornis is goed te behandelen. Door de behandeling nemen de angsten, het piekeren en het vermijdingsgedrag af.

Fobie behandeling

Fobie behandeling

Als een fobie je dagelijks leven negatief gaat beïnvloeden, is het tijd om hulp te vragen. Een fobie overwin je meestal niet alleen.

Depressie behandeling

Een depressie is over het algemeen goed te behandelen. We onderzoeken de oorzaak van je depressie en kijken samen hoe je er beter mee om kunt gaan.

Verslaving behandeling

Tijdens de behandeling leren we je weer een leven op te bouwen, dat niet langer draait om je verslaving. De kans op herstel is groter als je tijdig hulp zoekt.

Trauma behandeling

Een trauma is goed te behandelen. Het doel is dat je traumatische klachten afnemen en eventueel vermijdingsgedrag verdwijnt.

Hoogsensitief (HSP) behandeling

Hoogsensitief is geen stoornis, maar een aangeboren eigenschap. Tijdens de behandeling leren we je om te gaan met deze eigenschap.

Verlies en rouw behandeling

Iemand of iets verliezen kan soms zo ingrijpend zijn, dat je het rouwproces niet alleen aan kunt. Tijdens de behandeling zoeken we naar concrete oplossingen.

Paniekaanvallen behandeling

Angsstoornisbehandeling

Als je last hebt van paniekaanvallen en je bent steeds bang voor een volgende aanval, dan is het verstandig om professionele hulp te zoeken.

Slaapproblemen behandeling

Tijdens de behandeling onderzoeken we wat de oorzaken zijn van je slaapproblemen en welke factoren je slaapproblemen in stand houden of verergeren.

Somberheid behandeling

Het doel van de behandeling is dat je weer energie krijgt om dingen te ondernemen en dat je het plezier in het leven weer terug krijgt.

Onzekerheid en negatief zelfbeeld behandeling

Een laag zelfbeeld maakt je onzeker. Tijdens de behandeling helpen we je om je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te herstellen.

Relatietherapie

Relatietherapie

Als je merkt dat je steeds in dezelfde conflicten terechtkomt en er samen niet goed uit komt, is het tijd om hulp te zoeken bij een ervaren relatietherapeut.

Emotionally Focused Therapy

Emotionally Focused Therapy

EFT is een vorm van relatietherapie, waarbij de emoties en behoeftes van beide partners en de liefde centraal staan. We onderzoeken samen waarom het steeds misgaat tussen jullie.

Gezinstherapie

Family therapy

Als één van de gezinsleden last heeft van een probleem, kan dat effect hebben op de rest van het gezin. Bij gezinstherapie worden alle gezinsleden vaak al vanaf het begin bij de therapie betrokken.

Systeemtherapie

Relatietherapie

Bij systeemtherapie worden de krachten gebundeld. Niet alleen jijzelf spant je in voor een gewenste verandering, Jouw omgeving doet hier aan mee.

Cognitieve gedragstherapie

In cognitieve gedragstherapie wordt het gedrag én de gedachten die de problemen in stand houden, besproken en behandeld.

EMDR

De afkorting EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing en is een effectief bewezen behandelmethode.

Mindfulness

Mindful leven betekent dat je gericht aandacht geeft aan dingen zoals ze zijn, op het moment zelf en zonder te oordelen.

Loopbaancoaching

In de ideale situatie ga je met plezier naar je werk. Je voelt je lekker in je vel en je kunt elke uitdaging aan. De ideale situatie…

Schematherapie

Relatietherapie

Schematherapie is specifiek ontwikkeld voor terugkerende lang bestaande klachten. Het gaat dan vaak om hardnekkige angst- of stemmingsklachten.

ACT therapie

ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy. Deze therapie leert je om negatieve gedachten en gevoelens te laten voor wat ze zijn.

Jongerentherapie

Psychologen Amsterdam helpt jongeren als het volwassen worden niet zonder problemen gaat. Ook ouders kunnen hierbij deskundige begeleiding krijgen.

Hypno-psychotherapie

In deze therapie leer je op een andere manier dan je gewend bent naar jezelf te luisteren.

Lichaamsgerichte therapie

Lichaamsgerichte therapie is een vorm van psychotherapie waarbij het lichaam centraal staat.

Runningtherapie

Runningtherapie is het therapeutisch inzetten van (hard-)lopen ten behoeve van de psychische gezondheid, onder begeleiding van een runningtherapeut.

Relatieproblemen

Als je steeds in dezelfde conflicten terecht komt en er niet meer uitkomt, zoek dan hulp bij een ervaren relatietherapeut.

Stress of burn-out

Burn-out-behandeling

Last van stress, burn-out of overspannen? Lees hier over de klachten, oorzaken en behandeling.

Angststoornis

Angsstoornisbehandeling

Een angststoornis? Wij bieden therapieën waardoor angsten en piekeren afnemen.

Fobie

Fobie behandeling

Ben je bang voor muizen of ben je bang om te vliegen? Gelukkig zijn er diverse therapievormen die de angsten kunnen oplossen.

Depressie

Last van depressie en behoefte aan psychologische hulp? In de therapie helpen we je te begrijpen wat een depressie precies is.

Verslaving

Er zijn goede behandelmethodes voor verslaving en de kans op herstel is groter als je tijdig hulp zoekt. Aarzel dan niet langer en vraag psychologische hulp.

Traumaverwerking

Een trauma begint met een levensbedreigende of schokkende gebeurtenis. Iets dat je hebt meegemaakt of hebt gezien.

Hoogsensitief (HSP)

Wat is HSP of hoogsensitief? Wat zijn de kenmerken? Bij Psychologen Amsterdam leren we je om te gaan met deze aangeboren eigenschap.

Verlies en rouw

Lichamelijke en emotionele klachten bij rouwverwerking? Wij helpen je bij het rouwproces zodat het verlies een plek krijgt in je dagelijks leven.

Paniekaanvallen

Paniekaanvallen

Een paniekaanval? Wij bieden therapieën waardoor paniekaanvallen en angsten afnemen.

Slaapproblemen

Heb je slaapproblemen, waardoor je vermoeid bent en weinig energie hebt? Zoek tijdig hulp, zodat we je kunnen helpen om beter te slapen.

Somberheid

Heb je last van sombere gedachten en gevoelens? Met professionele ondersteuning kun je van je somberheid afkomen.

(Onverklaarde) lichamelijke klachten en/of ziekte

Lichamelijke en psychische klachten gaan vaak samen, lichaam en geest zijn immers met elkaar verbonden.

Onzekerheid en negatief zelfbeeld

Hoe kom je van je onzekerheid, te weinig zelfvertrouwen en lage zelfbeeld af? Wij helpen je graag om je negatieve zelfbeeld te overwinnen.

Call Now Button